Nettstudent

Egenlaget studiebevis
Egenlaget studiebevis

I dag er det offisiell studiestart. Ikke like pompøst og fullt av fremmede inntrykk som en ny universitets- eller høyskolestudent får det med imatrikulering, orienteringsforelesninger og vandring rundt på studiestedet og et tonn med ny informasjon å forholde seg til. Men litt vandring ble det, rundt på nettstedet der studiene skal foregå. Forelesninger, informasjon, forum og chat er allt på plass. Ikke så stor trengsel, men like spennende og gøy tror jeg. Jeg har iallefall gått rundt med et bredt glis i hele dag, selv om det var en vanlig hverdag for alle rundt meg, skole, jobb, mat og prat som vanlig. Bare jeg sitter med sitringen i kroppen “HALLO! Jeg er student igjen!” Siden det ikke blir så mye standard studentting, så har jeg laget mitt eget studiebevis på BigHugeLabs.com og koser meg med det. I morgen blir det lesing av pensum igjen (jeg tjuvstartet i sommer 🙂 )